Contextuele Begeleiding              Ontmoeten we vaker doen             Jelly Donkers

Examenvreestraining

Tijdens het kennismakingsgesprek kijk ik, samen met jou, wat bij jou de spanning veroorzaakt. Is het een gevoel van niet kunnen, zijn er veel lichamelijke verschijnselen, is het vooral piekeren of schort er ook wat aan de voorbereiding op een examen?

Toetsen

Zowel op de middelbare school als in je vervolgopleiding krijg je te maken met toetsen, examens en presentaties. Deze kunnen allemaal spanning en stress opleveren. Vanuit het kennismakingsgesprek is duidelijk geworden waar bij jou de meeste spanning vandaan komt. Gedurende de vervolgbijeenkomsten pakken we telkens één van deze onderdelen aan. Eén bijeenkomst besteden we bijvoorbeeld vooral aan de negatieve piekergedachten. Tijdens een volgende bijeenkomst komen ontspannings- en ademhalingsoefeningen aan bod. Tijdens de laatste bijeenkomst gaan we bijvoorbeeld aan de slag met het ankeren van positieve gevoelens.

De bijeenkomsten zijn niet in groepsverband. Daardoor kan ik geheel tegemoet komen aan de behoeften van jou als persoon. Na de training heb jij verschillende middelen in handen om met meer zelfvertrouwen en rust in je hoofd je (school)examens in te gaan.

Je kunt alvast de "gratis tips spanning bij toetsen" aanvragen via het contactformulier op deze pagina.

Kennismakingsgesprek + 3 vervolgbijeenkomsten: € 195Info
Instagram
LinkedIn