Contextuele Begeleiding              Ontmoeten we vaker doen             Jelly Donkers

 


 

Begeleiding van Jongeren bij Stress, Faalangst en Perfectionisme

Struggelen met perioden van stress, faalangst en perfectionisme is voor veel jongeren een herkenbaar probleem. Als je even niet goed weet hoe je deze uitdagingen op eigen houtje moet aanpakken, sta ik klaar om je te ondersteunen. We zullen samen op zoek gaan naar de oorzaken  en werken aan duurzame veranderingen, met als doel jouw zelfvertrouwen en veerkracht te versterken en je te helpen jouw evenwicht te hervinden.


Met welke vragen kun je bij mij terecht:

  • hoe ga ik om met stress die ik ervaar rondom prestaties?
  • hoe zorg ik ervoor dat ik het gevoel heb dat ik de dag weer aankan?
  • ik ervaar geen plezier meer op school of in mijn werk; wat kan ik hier aan doen?
  • ik pieker over zaken waar ik geen invloed op heb; hoe ga ik hiermee om?
  • hoe zorg ik ervoor dat ik wat minder van mezelf moet en meer zelfvertrouwen krijg?


Faalangst en perfectionisme

Er zijn vanzelfsprekend nog veel meer andere vragen mogelijk. Ik merk bijvoorbeeld dat faalangst en perfectionisme vaak de bron zijn van de stress die veel jongeren ervaren. Mijn gespecialiseerde begeleiding is gericht op het aanpakken van deze obstakels. Met slechts een paar begeleidingsgesprekken kun je leren je faalangst en perfectionisme te hanteren, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je prestaties verbeteren.

Vind meer informatie op mijn website. Ik bied een gratis kennismakingsgesprek 'Zicht op Verandering' aan. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in, klik op de knop hieronder of neem telefonisch contact op voor een eerste stap richting verandering.

Ik vraag het gratis gesprek 'Zicht op Verandering' aan


Info
Instagram
LinkedIn